Kiikalan kelopartion Soppikset-ryhmän matkarahasto

Kiikalan kelopartion Soppikset-ryhmän matkarahasto Kiikalan kelopartion Soppikset-ryhmän matkarahasto Kiikalan kelopartion Soppikset-ryhmän matkarahasto

Luokka

Soppikset

Yhteyshenkilö

Kirsi Saario

Kiikalan Kelopartion tarpojien, 12-13v nuorten, ryhmänohjaaja.

Kuvaus

 

Olemme Kiikalan Kelopartion tarpojaryhmä Soppikset, joka koostuu 12–13 vuotiaista kiikalalaisista nuorista. Kokoonnumme kerran viikossa partion merkeissä.  Kevään 2018 aiheena on selviytyminen esim. luonnossa. Kokeilemme mm. sytyttää nuotion ilman tikkuja, ensiapua ilman välineitä, ruokaa luonnon antimista jne.

Keväällä olemme lähdössä selviytymään ja tutustumaan muutaman Itämeren maan pääkaupunkiin. Tarkoituksemme on matkustaa ensin junalla Turkuun ja sieltä laivalla Ruotsin pääkaupunkiin Tukholmaan. Tukholmassa vietämme päivän mm. Tunnelbana-suunnistuksen merkeissä. Tukholmasta jatkamme matkaa laivalla Latvian pääkaupunkiin Riikaan kahdeksi päiväksi. Riiassa käymme eläintarhassa, maistelemme paikallista ruokaa ja käymme Itämeren rannalla Jurmalassa. Riiasta siirrymme linja-autolla Viron pääkaupunkiin Tallinnaan päiväksi ja tarkoituksemme on käydä Bastionin tunneleissa. Tallinnasta matkustamme, luultavimmin jo väsyneinä ja paljon kokeneina, Helsingin kautta takaisin Kiikalaan.

Tavoitteemme on oppia taloudellisuutta. Ymmärtää mistä raha tulee ja mitä sen keräämisen eteen joutuu tekemään ja miten nopeasti sitä kuluu, jos ei ole tarkkana. Tavoitteemme on myös oppia paljon uusia asioita eri kulttuureita ja saada uusia kokemuksia.

Voit osallistua keräykseemme klikkaamalla ruudun oikean ylä reunan ”Tilaa ja tue”-nappia. Sieltä voit tilata Hesarin, Aku Ankan tai Ruutu+:n. Me saamme joka tilauksesta vähintään puolet eli 6€, mutta voit halutessasi tukea meitä isommallakin summalla.

TILAUS ON KUUKAUDEN MITTAINEN JA PÄÄTTYY AUTOMAATTISESTI.

Suuri kiitos jo etukäteen tuestanne!

Tarpojaryhmä Soppikset (Lilla, Milla, Oona, Mikko ja Eino) / Kiikalan Kelopartio

Sisältöilmoituslomake

Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Peruuta

Luo tunnus

TAI

Unohtuiko salasana?

Täytä tilisi sähköpostiosoite ja lähetämme sinulle linkin salasanan vaihtamista varten.