Lappeenrannan Lukioteatterin nuorisomusikaali

Lappeenrannan Lukioteatterin nuorisomusikaali

Luokka

Lappeenrannan Lukioteatteri

Yhteyshenkilö

Tommi Räty

Lappeenrannan Lukioteatterin markkinointivastaava

Kuvaus

Lappeenrannan Lukioteatterin lähes 80 nuoren iloinen, innokas ja osaava nuorisojoukko on taas nousemassa Lappeenrannan kaupunginteatterin lavalle. Tammikuussa 2019 on tarjolla 11 täynnä energiaa olevaa näytöstä, joiden toteuttamiseen tarvitaan tukijoita. Lavastus, puvustus ja harjoitukset syövät projektin ja lukiolaisten varoja.

Samalla kun tuet projektia saat itsellesi hyvää luettavaa tai katsottavaa. Tukea voi tilauksen yhteydessä myös antaa enemmän. Jokaisesta tukitilauksesta menee vähintään 50% prosenttia projektille. Auta siis nuoria toteuttamaan nuorisomusikaali ja Lappeenrannan parhaat bileet teatterin suurella näyttämöllä.

 

FOOTLOOSE

Näyttämösovitus: Dean Pitchford ja Walter Bobbie

Alkuperäiskäsikirjoitus: Dean Pitchford

Musiikki: Tom Snow Sanoitukset: Dean Pitchford

Musiikkia lisäksi seuraavilta: Eric Carmen, Sammy Hagar, Kenny Loggins ja Jim Steinman

Harrastajaproduktio R&H Theatricals Europen luvalla

 

”Jos jokin niin vapaus on taistelemisen arvoista”

Lukioikäinen Ren muuttaa Chicagosta äidin kotikaupunkiin Bomontiin, joka on varsinainen takahikiä eloisan suurkaupungin jälkeen. Bomontissa kaikki hauska tuntuu olevan kiellettyä, ja kaupunkilaiset pitää kuuliaisina ankara pastori Shaw. Kaupungin nuorissa, etenkin pastorin tyttäressä Arielissa, kuitenkin kytee kapinan ja vapauden tuli, ja Ren saapuessaan heittää bensaa liekkeihin. Tosin Renin mielestä kaikessa on kyse vain tanssimisesta ja tanssikiellon purkamisesta, mutta monen asian on muututtava ennen kuin kaupunki on valmis ottamaan muutaman jive-askeleen kohti vapautta.

 

”Tempaiskaa! Kaikki lähtee bailaamaan!”

 

Footloosen meininkiä kuljettavat rock´n roll, R&B ja Broadway-musiikki. ”Me järkätään niin helvetinmoiset bileet, että koko Bomont putoo puimurin penkiltä”, Ren lupaa. Footloose-bileet lappeenrantalaisille järjestää yhdessä teatterin kanssa 80 soittavaa, laulavaa, tanssivaa, näyttelevää ja lavastavaa lukiolaista.

 

Ohjaus Marika Kesseli ja Netta Salonsaari

Kapellimestari Lea Kaijansinkko

Skenografia Päivi Pöyhölä ja Anu Huttunen

Koreografia Netta Salonsaari

Suomennos Marika Kesseli

Sisältöilmoituslomake

Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Peruuta

Luo tunnus

TAI

Unohtuiko salasana?

Täytä tilisi sähköpostiosoite ja lähetämme sinulle linkin salasanan vaihtamista varten.