Leirikoulu Sortavalaan 2019

Leirikoulu Sortavalaan 2019

Luokka

Venäjän kielen opiskelijat

Yhteyshenkilö

Virpi Kirjavainen

Venäjän kielen opettaja

Kuvaus

Tervetuloa tukemaan Nurmeksen kaupungin peruskoulun venäjänkielen opiskelijoiden Sortavalan leirikoulua toukokuussa 2019. Lähdemme leirikouluun toukokuun puolessa välissä viideksi päiväksi. Matkustamme Sortavalaan bussilla ja yövymme Seurahuoneella. Seurahuoneella sen takia, että sen yhteydessä toimii nuorisokeskus, jossa vietämme aikaa venäläisten lasten kanssa.

Meitä on viidennestä luokasta yhdeksänteen luokkaan saakka matkalla mukana tutustumassa Sortavalaan ja Ruskealaan mm. kouluvierailujen kautta. Haluamme oppia paljon venäjää, käyttää kielitaitoamme, tutustua paikallisiin lapsiin ja nuoriin sekä oppia tuntemaan Sortavalaa ja sen lähiympäristöä. Mukava on tutustua venäläisiin kouluihin ja katsoa kuinka siellä opiskellaan.

Voit osallistua keräykseemme klikkaamalla ruudun oikean reunan ”Tilaa ja tue”-nappia. Sinulle aukeaa näkymä, josta voit tilata lehtiä tai vaikkapa Ruutu+:n. Me venäjän kielen opiskelijat saamme tilauksesta vähintään puolet eli 6€, mutta halutessasi voit tukea meitä isommallakin summalla. Lopuksi voit lähettää meille terveisesi.

Paljon kiitoksia tuestasi!

Tukijat

  • Anonyymi

    Koko kieliryhmälle antoisaa sekä ikimuistoista leirikoulua! Terveisiä Juska-Savelille :) T. Reetta-täti

    3 kuukautta sitten

Sisältöilmoituslomake

Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Peruuta

Luo tunnus

TAI

Unohtuiko salasana?

Täytä tilisi sähköpostiosoite ja lähetämme sinulle linkin salasanan vaihtamista varten.