Partiolippukunta Liekkityttöjen maailman jamboreelle lähtijät

Partiolippukunta Liekkityttöjen maailman jamboreelle lähtijät

Joukkue

Liekkitytöt jamboree 2019

Yhteyshenkilö

Virpi M

Liekkityttöjen aktiivi ja jamboree 2019 leirilippukunnanjohtaja

Kuvaus

Partiolippukunta Liekkityttöjen maailman jamboreelle lähtijät
Liekkitytöt on eloisa tyttölippukunta Hämeenlinnasta. Jäseniä lippukunnassamme on noin 150, joista aktiivisesti toiminnassa mukana on 110 sudenpentua, seikkailijaa, tarpojaa, samoajaa, vaeltajaa ja johtajaa. Taustayhteisönämme on Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, joka tarjoaa mm. tilat toiminnallemme. Liekkitytöt on perustettu vuonna 1957.
Tavoitteemme on päästä seuraavalle maailman jamboreelle. Jamboree on neljän vuoden välein järjestettävä maailman suurin partioleiri. Nyt olemme keräämässä varoja matkaan Jamboreelle 22.7.–2.8.2019 USA:n Länsi-Virginiaan. Vuoden 2019 maailmanjamboreen teema on “Unlock a New World” (Avaa uusi maailma). Teema kuvaa uusia seikkailuja ja erilaisia kulttuureja, joihin tapahtumaan osallistuvat partiolaiset ympäri maailman pääsevät tutustumaan. Teema ilmentää myös kaikkia uusia kansainvälisiä partioystävyyksiä, joita leirin aikana syntyy. Jamboreelle voivat lähteä 21.7.2005 ja sitä ennen syntyneet partiolaiset ja matkaan on lähdössä kahdeksan Liekkityttöä.
Voit osallistua keräykseemme klikkaamalla ruudun oikean reunan ”Tilaa ja tue”-nappia.. Me saamme joka tilauksesta vähintään puolet eli 6€, mutta voit halutessasi tukea meitä isommallakin summalla. Tukemalla Liekkityttöjä tuet samalla maailman köyhimmistä maista tulevien partiolaisten mahdollisuutta osallistua jamboreelle, sillä osa leirimaksustamme käytetään heidän leirille pääsynsä mahdollistamiseen. Liekkitytöt kiittävät tuestanne! Olemme taas askelen lähempänä jamboreeunelmaamme!

Sisältöilmoituslomake

Ilmoita asiattomasta sisällöstä
Peruuta

Luo tunnus

TAI

Unohtuiko salasana?

Täytä tilisi sähköpostiosoite ja lähetämme sinulle linkin salasanan vaihtamista varten.